Ieder z’n vak

 

Je hebt als werkgever vaak van alles geregeld voor het inkomen van jouw werknemers en hun gezinnen, voor nu en later, maar je weet nu niet precies of dit allemaal voldoet. Je hebt te weinig kennis en tijd om dit allemaal zelf uit te zoeken. Wat als jouw werknemers met pensioen gaan, arbeidsongeschikt worden of komen te overlijden? De kans is groot dat je onnodige risico’s loopt met de pensioenen van jouw werknemers.

Adviesproces

Wij geven jou advies over al je pensioenvraagstukken. Helder+ betekent een praktische en doelgerichte opzet. Dit werken wij uit in een stappenplan waarin wij stap voor stap inzichtelijk maken hoe jouw advies wordt opgebouwd.
Drie adviespakketten

Om jou als werkgever hierbij te helpen hebben wij drie adviespakketten helder+ voor je uitgewerkt. Jij kunt het pakket kiezen dat het beste bij jouw organisatie past.

  1. zelfstandig advies
  2. persoonlijk advies
  3. maatwerk advies


beheer van jouw pensioenregeling(en)

Een nieuwe medewerker in dienst? Of neem je juist afscheid van iemand? Krijgt iemand een salarisverhoging of een nieuwe functie? Vergeet niet dat het beheren van je pensioenregeling een hele klus is. Als je ervoor kiest om het beheer uit te besteden aan ons dan doen wij het basisbeheer van jouw pensioenregeling(en) en kun je kiezen voor onze aanvullende modules.

  1. basisbeheer
  2. module "inzicht"
  3. module "controle"
  4. module "communicatie"

 

Nog steeds vragen over onze beheercontracten? Dan helpen de veelgestelde vragen je zeker verder!

DIRECT NAAR

In de pers

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN