Inkomensaanvulverzekering

Na twee jaar ziekte beoordeeld het UWV bij je medewerker het arbeidsongeschiktheidspercentage. Wanneer dit percentage 35% of hoger is, ontvangt jouw medewerker van het UWV een (WGA) uitkering. Je medewerker kan er dan in inkomen flink op achteruit gaan. Met de Inkomensaanvulverzekering wordt een inkomensachteruitgang bij langdurige arbeidsongeschiktheid deels opgevangen. Dit gebeurt in de vorm van een aanvullende uitkering op de WIA-uitkering.

Daarnaast biedt een inkomensaanvulverzekering hulp bij re-integratie. Werkgever en medewerkers kunnen rekenen op de expertise van de verzekeraar bij re-integratie en bij het optimaal benutten van de restverdiencapaciteit.

De juiste, weloverwogen keuze

In een tijd waarbij het moeilijk is om nieuwe werknemers te werven of werknemers te behouden, zijn goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Met een inkomensverzekering biedt jij jouw medewerkers een goede secundaire arbeidsvoorwaarde.

Graag helpen wij je bij het maken van een juiste, weloverwogen keuze. Wij gaan voor je op zoek naar de best passende oplossing voor jouw bedrijf.

Hoe kunnen we jou helpen?

Jouw pensioenregeling is een overeenkomst voor de langere termijn. Daarbij is het belangrijk dat je met een betrouwbare partij in zee gaat. Bij ons ben je geen nummertje, maar een warme relatie. Wij kennen je bij naam en we nemen de tijd. Want alleen als we jou, je bedrijf en je medewerkers écht leren kennen, creëren we de beste inzichten en oplossingen. Leer ons kennen!

Bekijk het APS-team

Zullen we jou bellen?

Wij leren je graag kennen! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact op.