Adviesproces

Wij geven jou advies over al je pensioenvraagstukken. Helder+ betekent een praktische en doelgerichte opzet. Dit werken wij uit in een stappenplan waarin wij stap voor stap inzichtelijk maken hoe jouw advies wordt opgebouwd.

Om jou als werkgever hierbij te helpen hebben wij drie adviespakketten helder voor je uitgewerkt. Jij kunt het pakket kiezen dat het beste bij jouw organisatie past.

  1. zelfstandig advies
  2. persoonlijk advies
  3. maatwerk advies

Beheer van jouw pensioenregeling(en)

Een nieuwe medewerker in dienst? Of neem je juist afscheid van iemand? Krijgt iemand een salarisverhoging of een nieuwe functie? Vergeet niet dat het beheren van je pensioenregeling een hele klus is. Als je ervoor kiest om het beheer uit te besteden aan ons, dan kiezen wij voor een heldere, praktische en doelgerichte aanpak. Wij bieden je drie beheerpakketten aan:

  1. Informatief beheer: Met Informatief beheer heeft u geen omkijken meer naar de mutaties van uw regeling(en) en u wordt bijgestaan door een team van specialisten.
  2. Interactief beheer: Kiest u voor Interactief beheer dan weet u zeker dat de communicatie naar uw werknemers goed geregeld is. U heeft alle voordelen van het Informatief beheer, aangevuld met persoonlijke ondersteuning en dienstverlening die u werk uit handen neemt.
  3. Proactief beheer: Met het Proactief beheer bent u ervan verzekerd dat uw regeling(en) conform de voorwaarden en toezegging(en) wordt uitgevoerd. Wij hebben een scherpe blik op de uitvoering. Met dit pakket heeft u de voordelen van het Informatief beheer en Interactief beheer aangevuld met onderstaande werkzaamheden.

Hoe kunnen we jou helpen?

Jouw pensioenregeling is een overeenkomst voor de langere termijn. Daarbij is het belangrijk dat je met een betrouwbare partij in zee gaat. Bij ons ben je geen nummertje, maar een warme relatie. Wij kennen je bij naam en we nemen de tijd. Want alleen als we jou, je bedrijf en je medewerkers écht leren kennen, creëren we de beste inzichten en oplossingen. Leer ons kennen!

Bekijk het APS-team

Zullen we jou bellen?

Wij leren je graag kennen! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact op.