Dan hoor je het van een ander

Wij werken volledig onafhankelijk. Zo leveren wij voor onze klanten de meest optimale én eerlijke oplossing. Enkele klanten willen hun verhaal over hun samenwerking met ons graag met jou delen:

 

NYKAMPNYBOER, OLDENZAAL:
"EFFICIËNT EN EFFECTIEF"

 

 

 

 

"Met APS Pensioenteam als waardevolle adviseur hebben wij als onderneming een transformatie in onze pensioenregeling ondergaan met als resultaat een regeling met naast een substantiële kostenbesparing ook verbeteringen op andere fronten. Wij hadden een pensioenregeling die afliep. Op dat moment zochten wij een onafhankelijke adviseur die ons ging ondersteunen in dit proces. Na het eerste gesprek bleek dat APS Pensioenteam de partij voor ons was om ons verder te helpen in dit complexe vakgebied. Na het eerste gesprek leek alles in één keer eenvoudig te worden. De verdere aanpak was efficiënt en effectief met als resultaat een andere pensioenverzekeraar met een pensioencontract met substantiële kostenbesparingen en meer keuzevrijheid voor onze mensen."

 

VELUX NEDERLAND B.V.:
"IN VOOR IEDEREEN BEGRIJPELIJKE TAAL"

 

 

 

 

"Wij hebben recent ons bedrijfspensioen, van een eindloonregeling naar een middeloonregeling, aangepast. Onze ervaringen met APS zijn positief. APS Pensioenteam is in staat om, op een no nonsense manier, een complexe materie te vertalen in een voor iedereen begrijpelijke taal."

 

 

 

UNIVÉ STAD EN LAND, APELDOORN:
"OBJECTIEF EN GESPECIALISEERD"

 

 

 

 

 

"De hele pensioenproblematiek is niet alleen een zeer ingewikkelde materie, mede door alle wijzigingen de afgelopen jaren, maar heeft ook een enorme impact op de financiën van zowel het bedrijf als de medewerkers. Wij waren niet tevreden over onze vorige pensioenverzekeraar om diverse uiteenlopende redenen. Wij vonden, dat wij ons opnieuw moesten oriënteren in de markt. Deze zoektocht begon met het zoeken naar een bureau dat objectief en gespecialiseerd is en goed bekend staat in de markt, om ons te begeleiden in deze ingewikkelde materie. Zo zijn wij uitgekomen bij APS Pensioenteam. Samen met APS hebben wij onze keuze voor een nieuwe pensioenverzekeraar bepaald. APS Pensioenteam heeft daarbij uitstekende kwaliteit getoond, persoonlijke aandacht en het afgeven van na te komen deadlines, los van de persoonlijke intermenselijke relatie. Terugkijkend naar de overdracht kunnen wij stellen dat APS Pensioenteam geheel voldaan heeft aan de door hen opgewekte verwachtingen. Wij kijken tot heden terug op een zeer geslaagde overgang naar een nieuwe pensioenverzekeraar voor al onze medewerkers!"

Ook een tevreden klant worden?

Neem vrijblijvend contact op met ons team.

DIRECT NAAR

ZOEKEN

In wetgeving en jurisprudentie

aanmelden nieuwsbrief