Betrokken, Betrouwbaar en Behulpzaam 

 

Als klein meisje wilde ik dierenarts worden, tot ik erachter kwam dat ik dan ook dieren moest laten inslapen. Tijdens vakanties met mijn ouders hield ik een kasboek bij en telde elke avond het geld dat we nog overhadden. De interesse voor financiën zat er al vroeg in en die is gebleven.
 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is pensioenwet. Het was een grote uitdaging om de aanpassingen te verwerken. Hier kwam mijn expertise goed van pas, maar ik heb er ook veel van geleerd. Meer dan 10 jaar geleden heb ik bewust de keuze gemaakt om over te stappen naar de pensioenafdeling van een grote verzekeraar. De pensioenwereld is zo dynamisch, daar raak je nooit uitgeleerd. Tijdens een reorganisatieronde voelde ik de drang om terug te gaan naar een kleinere tussenpersoon. Inkomen betekent voor mij financiële zekerheid en onafhankelijkheid.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Voor mij betekent helder voor nu en later: weten waar je aan toe bent. In mijn werk maak ik duidelijke afspraken, vermijd ik kleine lettertjes en ben ik transparant. Ik zorg voor de plus door net een stapje extra te zetten en eigen initiatief te tonen. Ik wil me graag verder ontwikkelen in het vak en een goede balans tussen werk en privé realiseren. Bij mijn vorige werkgever had ik een goede pensioenregeling, nu bij APS en ik heb een lijfrentepolis.

“... en vroeger wilde ik dierenarts worden”

Als ik met pensioen ga, zal ik niet stilzitten. Mijn hart ligt in Australië; misschien ga ik ooit nog eens emigreren?

 

MIJN LIJFSPREUK

Op vakantie hoorde ik ooit de uitspraak. "Onthou de leuke dingen (geef de minder leuke dingen een plekje) en geniet!”

 

"One day is beautiful, the next is perfect"

 

Brenda Diepstraten
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR