Enthousiast, Sociaal, Nieuwsgierig

 

 

Ik ben gek op sporten en ga graag met mensen om. Dat was de reden dat ik graag gymdocent wilde worden. Ik ben dan ook een opleiding gaan volgen tot gymdocent maar kwam erachter dat dit toch niet bij me paste. Via een uitzendbureau kwam ik bij een bank terecht en ik vond dit werk harstikke leuk en interessant. Daar maakte ik ook kennis met het pensioenvak. Ik vind het super interessant om mensen te helpen bij het regelen van hun pensioen, dat doe ik bij APS nu met veel plezier.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is financiële zekerheid. Ik weet uit eigen ervaring dat het erg vervelend is als je niet kan doen wat je wilt omdat je niet genoeg geld hebt. Daarom is het belangrijk om er al vroeg voor te zorgen dat je inkomen voor je oude dag goed geregeld is. Dan kun je daar lekker van genieten.

 

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is inzicht en duidelijkheid in wat je te wachten staat. Het is voor veel mensen onduidelijk wat er precies geregeld moet worden als het gaat om pensioen. Keuzes die je nu maakt hebben gevolgen voor later. Daarom is het belangrijk om het nu helder te hebben zodat je er later profijt van hebt. Onze plus is dat wij complexe materie in heldere taal uitleggen.

 

 

 

“... en vroeger wilde ik gymdocent worden”

 

Mijn eigen pensioen heb ik bij APS geregeld dus daar maak ik me geen zorgen om! In mijn vrije tijd voetbal ik en ga ik vaak uiteten of een drankje doen in de stad. Ik heb zelf in de horeca gewerkt en vind het heerlijk om met lekker weer op een terrasje te zitten. Als ik met pensioen ben wil ik dat ook zeker blijven doen, daar heb ik dan alle tijd voor.

 

MIJN LIJFSPREUK 

 

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

 

Willem Wijers
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In wetgeving en jurisprudentie

DIRECT NAAR