Loyaal, Attent, Teamplayer

 

Ik heb altijd erg de neiging gehad andere mensen te willen helpen. Dat is ook de reden dat ik vroeger juffrouw wilde worden. De werkelijkheid verliep anders. Na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan op de verzekeringsafdeling van een bank. Uiteindelijk ben ik bij APS terecht gekomen waar ik werkzaam ben op het gebied van pensioen en financiële planning. Hier zit ik helemaal op mijn plek, ik kan doen waar ik goed in ben en bovenal, ik kan andere mensen helpen.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is financiële planning. Financiële planning is een breed begrip. Ik vind alle facetten interessant, of het nu gaat om de situatie bij overlijden of om arbeidsongeschiktheid. Mensen ervaren echt rust als hun financiële situatie voor nu en later goed geregeld is, dat geeft mij voldoening in mijn werk.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is totaal inzicht geven voor nu en later. De materie is complex, totaal inzicht in heldere taal heeft de klant nodig om zijn financiële situatie te begrijpen. Bij APS zijn we gespecialiseerd in pensioen en inkomen, hierdoor voorzien we de klant van het beste advies voor zijn gehele financiële situatie.

“... en vroeger wilde ik juffrouw worden”

Mijn eigen pensioen heb ik al geregeld. Ik hoop nog lang te kunnen genieten van het samenzijn met mijn familie en vrienden. We doen veel leuke dingen samen. Daarnaast heb ik passie voor volleybal en mountainbiken. De gezelligheid van de teamsport is voor mij echt ontspanning maar ik vind het ook heerlijk om in de buitenlucht door het bos te fietsen.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Het gras is groener waar je het water geeft”

 

Jacqueline van den Berg
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het vak

DIRECT NAAR