Leergierig, Acuuraat, Integer

 

Juffrouw worden, daar droomde ik als kind over. Op de middelbare school kreeg ik echter andere interesses. Ik was goed in exacte vakken en alles wat met cijfers te maken had. Ik besloot daarom om de opleiding bedrijfseconomie te volgen. In het laatste schooljaar heb ik de minor Financiële Planning gevolgd en heb ik kennis gemaakt met het pensioenvak. Nu zou ik niet meer anders willen.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Ambities heb ik genoeg. Ik kan niet wachten om als pensioenadviseur aan de slag te gaan. Daar moet ik nog wel een aantal diploma’s voor halen en de nodige werkervaring opdoen. Waar een wil is, is een weg.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is complexe materie kraakhelder maken. De plus van APS is heldere communicatie. We zorgen niet alleen dat het goed geregeld is, maar ook dat het voor jou helder is. Dat is precies de reden dat APS Pensioenteam zo goed bij me past. ik vind het echt een uitdaging om pensioen kraakhelder te maken voor de klant.

“... en vroeger wilde ik juffrouw worden”

Of ik al over mijn eigen pensioen nagedacht heb? Dat is nog zo ver weg. Daar ben ik nog niet mee bezig. We hebben bij APS een goede pensioenregeling en uiteraard ga ik ervoor zorgen dat het ook na mijn pensioen goed geregeld is. Ik ga me nu eerst maar eens goed verdiepen in de pensioenmaterie.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Niets is tijdverlies, als je van het leven geniet”

 

Ankie Claessen
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het vak

DIRECT NAAR