Netwerkend, Nadenkend en Nauwkeurig

 

Het liefste wilde ik vroeger profvoetballer worden, al heb ik nooit de illusie gehad dat het ook zou lukken. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde ben ik uiteindelijk in de richting van financiële dienstverlening gegaan. Bij APS kon ik mijn afstudeerstage doen en na mijn afstuderen mocht ik in dienst komen.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioen- en inkomensbegrip is toegevoegde waarde leveren. Er is hier zoveel kennis in huis dat we iedere klant toegevoegde waarde kunnen leveren. Ik vind het belangrijk om relaties verder op weg te helpen, de pensioenconsultant te ondersteunen en zelf iets te leren. Daarmee is en blijft mijn werk afwisselend en uitdagend. Ik wil me graag verder ontwikkelen binnen het vakgebied pensioen.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder betekent voor mij: geen onnodig moeilijke woorden gebruiken, mezelf in de klant verplaatsen en antwoorden geven waarmee de werkgever is geholpen. APS is een organisatie met grote ambities en uitdagingen. Dit past bij mij. Ik ben jong, ambitieus en leergierig. Hiermee kan ik een bijdrage leveren aan de uitdagingen die APS aangaat. Dit is voor mij de plus.

“... en vroeger wilde ik profvoetballer worden”

Mijn eigen pensioen komt wel in orde, want dat is hier geregeld. Als ik met pensioen ga, hoop ik nog goed ter been te zijn en iets van de wereld gezien te hebben. In de toekomst wil ik graag nog meer kennis vergaren en adviseur worden, om zo van meerwaarde te zijn voor de klant.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Waar een wil is, is een weg”

 

Niek van Veen
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR