Creatief, Coöperatief en Consciëntieus

 

Vroeger dacht ik dat ik lerares wilde worden. Toen ik mijn studiekeuze moest maken, heb ik toch gekozen voor Commerciële Economie. Ik wilde mezelf niet beperken tot slechts één beroep. Na mijn studie kwam ik via uitzendbureaus op pensioenafdelingen terecht. Zo ontdekte ik dat het pensioenvak uitdagend is.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is pensioengat. Er wordt steeds zo gewichtig over gedaan: 70% van het laatstverdiende salaris is de norm. Haal je dat niet, dan heb je een pensioengat. Wie zegt dat je die 70% ook echt nodig hebt? Financiële planning in bredere zin vind ik veel waardevoller. Inkomen is nodig om een comfortabel leven te leiden zonder al te veel zorgen.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is voor mij: zorgen voor inzicht in het inkomen van nu en in de toekomst. Dit moet op zo’n manier gebeuren dat het voor de werknemer volkomen duidelijk is. Directe en openhartige communicatie is belangrijk. Dat moet op een menselijke en respectvolle wijze gebeuren. Wat mij betreft zorgt het team van APS zelf voor de plus. Hieraan draag ik bij door mijn vermogen om bruggen te bouwen en open te communiceren.

“... en vroeger wilde ik lerares worden”

Mijn pensioen is geregeld, inclusief een financieel plan dat regelmatig wordt bijgesteld. Als mijn pensioenleeftijd aanbreekt, hoop ik nog fit te zijn, zodat ik veel van de wereld kan zien. Tot die tijd hoop ik plezier te hebben in wat ik doe en een goed evenwicht te houden tussen werk en gezin.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Believe in today. Your life is now!”

 

Cecile Hibma
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het vak

DIRECT NAAR