Eerlijk, Enthousiast en Eigenwijs

 

"Vroeger wilde ik dokter worden, maar dat liep anders. Nadat ik was afgestudeerd als bedrijfseconoom ging ik in dienst. In die tijd kwam pensioenacademie Akkermans in Tilburg op mijn pad. Die opleiding bracht wat ik zocht: een uitdaging!"

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is de geldzak. Zo zie ik het pensioen. Als je kijkt naar de tijd tot je pensioen, staat die geldzak aan het eind. Ik vraag mijn klanten: “Hoe kunnen we die geldzak vol krijgen als die periode is verstreken?” Ik houd het graag simpel, want aan moeilijke taal heeft niemand iets. APS Pensioenteam begon klein, maar groeide door actief ondernemerschap en gemotiveerde werknemers. Het team is hecht en de sfeer is goed. Als directeur voer ik vooral gesprekken met klanten en dat doe ik met plezier. Ik ervaar het niet als werk, maar als vervroegd pensioen!

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is eerlijk en transparant werken. Zo geven wij al jaren helderheid over onze werkwijze en tarieven. En dat blijven wij ook doen. Pensioen betekent voor mij: doen waar je zin in hebt. Dat doe ik nu al. Als ondernemer in hart en nieren hoef ik dan ook niet op mijn zestigste te stoppen met werken.

“... en vroeger wilde ik dokter worden”

Maar mocht ik van gedachte veranderen: ik heb dezelfde pensioenregeling als mijn klanten, dus dat zit wel goed! Tijdens mijn pensioen wil ik graag meer tennissen en uitgebreid tafelen. Verder hoop ik dat mijn gezin en ik dan nog gezond zijn. Ik hoop dat mijn toekomst uitdagend blijft.

 

MIJN LIJFSPREUK

Eerlijkheid duurt het langst. Dat is ook de basis van onze werkwijze, intern en extern.

 

"Eerlijkheid duurt het langst"

 

Erik Willems
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het vak

DIRECT NAAR