Jong, Joviaal en Joggend 

 

Als klein meisje had ik niet echt een doel voor ogen. Ik heb wel altijd passie gehad voor zwemmen en volleybal. Ik heb er ooit mijn werk van willen maken. Ik had achteraf gezien ook de juiste mentaliteit om topsport te bedrijven, maar dat kwam er uiteindelijk niet van. 

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is Franchise, dat vind ik gewoon een mooi Frans woord. Frans was en is mijn favoriete taal. Het heeft verder niet echt een speciale betekenis voor mij. Ik denk dat ik ook best in een ander vak zou kunnen werken, mits in een gezellig, leuk team waar ik het naar mijn zin heb en met plezier naar mijn werk kan gaan. APS betekent voor mij inkomen. Daarnaast is plezier in het werk en goed contact met je collega's het belangrijkst.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Ik maak graag duidelijk aan relaties wat er geregeld kan worden voor nu en voor later. Voor medewerkers van relaties is het ook belangrijk duidelijk te krijgen wat er voor hen geregeld is door de werkgever. Als er duidelijkheid, eerlijkheid en openheid is, kunnen wij ons werk heel goed en op een fijne manier doen.

“... en vroeger wilde ik topsporter worden”

Voor de plus bieden we net dat beetje extra om uit te blinken en ervoor te zorgen dat relaties blij met ons zijn én blijven. Ik ben geen vooruitdenker. Ook geen reiziger. Ik wil van huis uit dingen ondernemen. Misschien wel een keer de warmte opzoeken in Italië of Spanje, want verder weg hoeft niet voor mij.

 

MIJN LIJFSPREUK

Alles komt goed! Dat zeg ik altijd, en dat blijkt telkens weer. Ik sta vrij gemakkelijk in het leven en 'alles komt goed' past goed bij mij.

 

"Alles komt goed!"

 

José Vernooij
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR