Capabel, Commercieel en Charmant

 

Vroeger wilde ik piloot worden, maar helaas voldeed ik niet aan de opleidingseisen. Ik ben toen rechten gaan studeren, waarna ik bij een verzekeringsmaatschappij terechtkwam. Daar ben ik het pensioenvak ingerold.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Ik heb twee pensioenbegrippen: onderschat en onderbelicht. Veel mensen lijken zich nog altijd niet te realiseren hoe belangrijk het is om te weten hoeveel je aan pensioen kunt verwachten. Pas wanneer je dat inzichtelijk hebt, kun je voor jezelf beoordelen of dat voldoende is of dat je zelf nog iets extra's moet regelen. Ik ga graag naar klanten toe om hen te adviseren. Van menselijk contact krijg ik energie en dat houdt me scherp. Inkomen zorgt ervoor dat je onafhankelijk van anderen door het leven kunt gaan. Je kunt je eigen beslissingen nemen en dat voelt altijd goed. Het geeft ook (een gevoel van) vrijheid. Sinds ik bij APS Pensioenteam werk realiseer ik me dat inkomen niet alleen maar staat voor inkomen nu, maar ook voor inkomen later (ouderdomspensioen), bij overlijden (partnerpensioen) of bij arbeidsongeschiktheid.

 

CHRISTIAAN IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 44

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: 27

Zoveel jaar in het vak: 10+

Zoveel diploma’s: 10+

Vijf ‘lijfcijfers’: 193, 80, 34, 35, 36

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Voor mij betekent helder: over pensioen communiceren in heldere taal. Dat lukt ons bij APS uitstekend. Als pensioenadviseur zorg ik ervoor dat bedrijven en hun werknemers op een heldere manier de pensioenregeling uitgelegd krijgen. Voor mij is de uitdaging om complexe materie terug te brengen tot eenvoudige proporties en te zien dat het pensioenbegrip op een gegeven moment bij werkgever en werknemer is geland.

“... en vroeger wilde ik piloot worden”

Ik zorg voor de plus door met mijn kwaliteiten bij te dragen aan onze dienstverlening. Mijn eigen pensioen is goed geregeld via de werkgevers. Als mijn pensioen aanbreekt, wil ik een wereldreis maken op een schip dat ik zelf bestuur. In de toekomst wil ik graag verdere verbreding en verdieping van mijn werk.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"Why so serious?"

 

Christiaan Heijne
adviseur collectief
(0418) 65 41 41

Bij mijn afwezigheid:

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN