Carrieremakend, Complimenterend en Control freak

 

Vroeger wilde ik kapster of schoonheidsspecialiste worden. Dat heb ik eigenlijk altijd gewild, maar toen ik op school moest kiezen, heb ik bewust gekozen voor de administratieve kant. Ik had eerder gewerkt op een boekhoudkundige afdeling. Daar kwam ik erachter dat ik het leuk vond om te werken met cijfers.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is nabestaandenpensioen. Dat is belangrijk voor iedereen die nu leeft, en niet alleen voor de toekomst. Denk ook maar aan het wezenpensioen en het ANW-hiaatpensioen. Dat trok me aan in het pensioenvak. Ik wil graag die klantgerichte medewerker zijn, die er is voor haar klanten, maar ook voor haar collega's. Ik blijf natuurlijk een control freak, dus ik zet graag de puntjes op ‘i'. Inkomen betekent voor mij: mezelf verplaatsen in een ander. Proberen te begrijpen wat een ander denkt en voelt.

 

CHRISTA IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 39

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: 30

Zoveel jaar in het vak: 10

Zoveel diploma’s: 4

Vijf ‘lijfcijfers’: 0, 163, 16, 1984, 36 

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Voor mij betekent helder voor nu en later dat je duidelijk in beeld hebt wat je doelen zijn. Ik probeer de werkzaamheden die ik verricht zo volledig en duidelijk mogelijk aan onze relaties toe te lichten, zowel mondeling als schriftelijk. Met die aandacht voor onze relaties zorg ik voor de plus.

“... en vroeger wilde ik kapster worden”

Mijn vrije tijd breng ik graag samen door met mijn zoontje van 2 jaar en mijn hond. Daarnaast ga ik graag met vrienden gezellig een hapje eten. Ik weet nog niet wat ik ga doen als mijn pensioen aanbreekt. Dat ligt nog zover in de toekomst. Aan mijn pensioen wordt gewerkt en daar maak ik me nu ook nog geen zorgen over. Wat ik  graag zou nog willen bereiken in de toekomst? Zakelijk gezien wil ik mezelf iedere dag verbeteren. Daar werk ik hard aan. Privé wil ik gezond en gelukkig blijven.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!"

 

Christa van Driel
administratief medewerker
(0418) 65 41 41

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN