Actief, Attent en Assertief

 

Vroeger wilde ik kinderverzorgster worden. Het helpen van kinderen sprak mij vooral aan. Helaas werd ik uitgeloot voor de opleiding. Vervolgens koos ik voor een administratieve opleiding.
 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is pensioengevend inkomen. Het is een heel eenvoudig begrip, maar moet vaak toch uitgelegd worden. Ik vind het een uitdaging om de vertaalslag naar 'gewone mensentaal' te maken. Mijn baan is dan ook nooit saai. De combinatie van klantcontact en het pensioenvak vind ik erg leuk. Bij APS Pensioenteam zie ik hetzelfde enthousiasme.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is duidelijkheid. Bij onduidelijkheid voel je ongemak of onrust; je weet niet waar je aan toe bent. Zo zorgt duidelijkheid voor rust en inzicht. Bij APS Pensioenteam vinden wij het belangrijk om die duidelijkheid te geven. Mijn pensioen bij APS Pensioenteam is goed geregeld.

“... en vroeger wilde ik kinderverzorgster worden”

Als ik met pensioen ga, hoop ik dat mijn leven dan een verlengstuk kan zijn van mijn leven nu. Ik word graag omgeven door vrienden. In de toekomst hoop ik gezond oud te worden, terugkijkend op een fijn leven. Mijn leven is geslaagd als ik het goed heb gehad met mensen die belangrijk voor me zijn geweest.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Iedere reis begint met een eerste stap”

 

Anita van Geffen
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR