Loyaal, doorzetter, ondernemend

 

Als kind droomde ik van een carrière als profvoetballer.  Helaas is dat er niet van gekomen, ik was simpelweg niet goed genoeg. Ik ben een economische opleiding gaan volgen waarna ik bij een bank terecht kwam. Daar is mijn interesse voor financiële dienstverlening ontstaan. Nu zou ik niet anders meer willen. 

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioen- en inkomensbegrip is bewustwording. In de wereld van pensioen en inkomen is dat van groot belang want door de complexiteit van de materie hebben werkgevers het vaak niet goed geregeld. Ik krijg energie als we deze bewustwording bereikt hebben en we werkgevers en hun werknemers daardoor goed kunnen helpen op het gebied van pensioen en inkomen.

 

ROB IN CIJFERS

Leeftijd: 43

Schoenmaat: 43

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: 25

Zoveel jaar in het vak: 20

Zoveel diploma’s: ik weet het niet precies

Vijf ‘lijfcijfers’: 7, 9, 14, 77, 2005

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Lastige materie helder maken, zodat iedereen het begrijpt. Dat is helder voor nu en later. Techniche informatie pragmatisch overbrengen met de insteek dat de klant het begrijpt waardoor zijn interesse op een hoger niveau komt.

“... en vroeger wilde ik profvoetballer worden”

Ik ben nog helemaal niet bezig met mijn pensioen, ik vind mijn werk veel te leuk en dat wil ik zo lang mogelijk blijven doen. Dat zorgt er ook voor dat ik geestelijk fit blijf. In mijn vrije tijd ben ik nog actief voetballer en doe ik zo nu en dan hardlopen. Verder heb ik nog een bestuursfunctie binnen onze plaatselijke sportvereniging waar ook mijn dochters volop actief zijn. 

 

MIJN LIJFSPREUK 

 

“Maak wat van het leven, haal eruit wat erin zit, voor je het weet is het voorbij!”

 

Rob Hendrix
directeur
(0418) 65 41 41

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN