Eerlijk, Doelgericht en Vasthoudend

 

Na een dromerige middelbare schooltijd waarin ik veel bezig was met buitensporten: roeien, wildwaterkanoën, bergwandelen, en schieten kwam ik tot het besef dat mijn interesses niet zouden leiden tot een stabiel bestaan. Ik heb vervolgens de HEAO afgerond en kon meteen aan de slag. Ik kwam terecht in een interne opleiding tot levensverzekeringsinspecteur bij RVS intermediairbedrijf.  Mijn interesse voor de zakelijke markt pensioenen was gewekt!
 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is collectief pensioen. Pensioenmaterie is complex en ik merk dat werkgevers het pensioen voor hun werknemers goed geregeld willen hebben. Dat geeft rust. Met ons team zijn we in staat deze complexe materie helder te maken voor zowel de werkgever als zijn werknemers.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder betekent voor mij op een deskundige manier eerlijk en open zijn over kansen en risico’s. Uiteraard door de bril van je gesprekspartner of toehoorder. Mijn ambitie daarin is om het pensioenbewustzijn te vergroten zodat iedereen straks kan genieten van een onbezorgd pensioen. Dat is de plus voor mij.

“... en vroeger wilde ik avonturier worden”

Mijn pensioen is uiteraard goed geregeld. Als het zover is ga ik niet stil zitten, ik ben geen type van veel rust. Ik zal nog meer tijd gaan besteden aan mijn passie voor natuur en jacht die ik deel met mijn gezin. Ik kook graag en kan me dan ook geen mooiere avond voorstellen dan met een groot gezelschap genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

 

Daarnaast heb ik een grote passie voor reizen en ik ben vooral geïnteresseerd in het noordelijke halfrond, daar valt nog genoeg te ontdekken. Behalve het invullen van mijn eigen dromen zal ik ook meer tijd gaan besteden aan het overbrengen van mijn kennis en passie van de natuur. Dit doe ik nu al als natuurgids op de basisschool in ons dorp. Want net zoals in mijn werk vind ik het zonde als mensen met passie en kennis die niet kunnen of willen delen.

 

MIJN LIJFSPREUK 

Of het nu in mijn werk is of in mijn vrije tijd, ik probeer altijd te genieten van leven.

 

“Het leven duurt maar even, geniet ervan!”

 

Alex van Weelden
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR