Doorzetter, Enthousiast, Punctueel

 

Vroeger wist ik één ding zeker, ik wilde niet gaan werken in de zorg. Wat ik wel wilde wist ik nog niet precies. Na mijn opleiding aan de MEAO ben ik terecht gekomen bij een assurantietussenpersoon waar ik alle vakdiploma’s gehaald heb. Na het behalen van mijn pensioendiploma kwam ik erachter hoe leuk het pensioenvak is.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioen- en inkomensbegrip is financiële planning. Financiële planning omvat de gehele financiële situatie van een klant. Pensioen en inkomen loopt daar als een rode draad doorheen. Iemand die de hypotheek van zijn woning voor pensioendatum afgelost heeft, werkt ook aan zijn oudedagsvoorziening. Hij heeft namelijk geen hypotheeklasten meer na zijn pensioen. Ik kijk graag verder dan puur pensioen, het is mijn uitdaging om het gehele financiële plaatje van een klant inzichtelijk te krijgen en om het beste advies te geven. Op die manier is het pensioen ook goed geregeld.

 

YVONNE IN CIJFERS

Leeftijd: 43

Schoenmaat: 39

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: geen idee wanneer ik met pensioen ga

Zoveel jaar in het vak: 25

Zoveel diploma’s: alle WFT en FFP diploma's

Vijf ‘lijfcijfers’: 1, 5, 7, 8, 9

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is voor mij duidelijk communiceren over pensioen en inkomen en up-to-date informatie verstrekken over de financiële situatie. Duidelijk communiceren is belangrijk vanwege de complexiteit van de materie. De plus van APS is dat wij de klant blijven voorzien van actuele informatie, alleen op die manier blijft pensioen en inkomen helder voor nu en later.

“... en vroeger wist ik niet wat ik wilde worden”

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn gezin. Ik heb een dochter van 14 en een zoon van 12. Zij geven mij elke dag weer enorm veel energie. Daarnaast doe ik aan bootcamp, heerlijk in de buitenlucht sporten doet me altijd goed. Wat ik ga doen na mijn pensioen? Ik ben nog niet echt met mijn pensioen bezig, dat is nog zover weg. Natuurlijk hebben wij wel al het een en ander geregeld. Ik hoop vooral samen met mijn gezin gezond en gelukkig te blijven.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Geniet van de kleine dingen”

 

Yvonne Janssen
(0418) 65 41 41

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN