Controlerend, Calculerend, Common sense

 

Vroeger wilde ik... iets met sport, maar koos ervoor dat als hobby te blijven zien en niet wetende wat ik wilde worden koos ik voor een economische studie in de richting bank en verzekeringen. Na zo’n 12 jaar gewerkt te hebben in de zakelijke markt met zo’n beetje alle mogelijke verzekeringen die je kunt bedenken ben ik de laatste jaren steeds meer de specialistische kant op gegaan. Ik vind het leuk om me ergens helemaal in te verdiepen. Ik blijf graag ‘leren’ en ‘ontwikkelen en APS biedt mij die mogelijkheid.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Inkomen betekent voor mij met name financiële zekerheid, maar ook de dingen kunnen doen waar je plezier uit haalt in het leven. Daarom vind ik het belangrijk dat er, ook op het moment dat je niet meer in staat bent om te werken als gevolg van arbeidsongeschiktheid, een goede regeling is getroffen die zorgt voor een acceptabel inkomen.

  

CARLA IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 39

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen:?

Zoveel jaar in het vak: 13

Zoveel diploma’s: 6

Vijf ‘lijfcijfers’:26 80 90 19 2

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder voor nu en later betekent voor mij zo veel als mogelijk duidelijkheid en inzicht in je inkomen nu en later. Dat draagt bij aan een financieel zorgeloos bestaan. Helder zijn is aansluiting zoeken bij diegene waarmee je communiceert en zo duidelijk mogelijk communiceren. De plus betekent voor mij dicht bij mijzelf blijven, gezond boerenverstand blijven gebruiken en met de klant meedenken.

“... en vroeger wilde ik iets met sport doen ”

Ik hoop dat als mijn pensioen aanbreekt dat ik dan in goede gezondheid verder mag genieten van het leven. Tot die tijd blijf ik lekker aan de slag en hoop ik nog mooie dingen mee te maken zowel in werk als in privé.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet"

 

Carla Thijssen
adviseur specialist
088 78 66 230

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN