Betrokken, Deskundig en Oplossingsgericht

 

Vroeger wilde ik boswachter worden; buiten zijn en in de natuur het evenwicht helpen behouden. Het bleek dat mijn behoefte om mensen te helpen sterker was. Ik ben inkomensadviseur geworden en meer dan 30 jaar geleden in de sector terechtgekomen, omdat ik vertrouwen belangrijk vindt. Nog steeds is dat een belangrijk onderdeel in ons vak.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn inkomensbegrip is continuïteit. Het doel voor inkomen is namelijk altijd weer continuïteit. APS is een team met mensen met passie om helder en duidelijk te zijn in de complexe wereld van pensioen en inkomen. En dat zonder humbug, maar met heel veel kennis van zaken: no-nonsense.

 

CHRIS IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 42

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: zolang ik het leuk vind

Zoveel jaar in het vak: 32   

Zoveel diploma’s: 10+

Vijf ‘lijfcijfers’: 60, 3b, 99, 3, 0

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder voor nu en later betekent voor mij en in mijn werk; in de complexe wereld van regelgeving waarin we leven, zo eenvoudig mogelijk en kraakhelder neer te zetten waar het om gaat en welke mogelijkheden er zijn. Zakelijk wil dat zeggen risico’s zichtbaar maken en helpen deze te onderkennen, en vervolgens te kiezen deze te vermijden, te verminderen, zelf te dragen of over te dragen.

“... en vroeger wilde ik boswachter worden”

Werk is voor mij samen met alle betrokkenen op weg naar een helder doel zijn. Ik wil later met plezier terugkijken op wat ik gedaan heb, en dingen doen waar ik nog niet aan toe gekomen ben. Mijn bucketlist is veel te lang voor een mensenleven, dus ik verkeer in de gelukkige positie dat ik mag kiezen.

 

MIJN LIJFSPREUk

 

"Hou het gemakkelijk, dan wordt het ook niet moeilijk"

 

Chris Jagers
directeur
088 78 66 230

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN