Aardig, attent en actief

 

Vroeger wilde ik juffrouw worden, want ik werkte graag met kinderen. Omdat ik wist dat ik waarschijnlijk geen werk zou vinden na de Pabo, heb ik de Hotelvakschool gedaan. Na een aantal jaar in de horeca te hebben gewerkt kwam ik bij APS terecht, en het werk hier vind ik heerlijk.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is franchise, omdat dit woord hier een andere betekenis heeft dan de franchise die ik kende voordat ik hier werkte. Ik kan hier nog veel leren: toen ik hier kwam, wist ik niets over pensioenen. Mijn baan is veelzijdig en ik heb fijne collega’s. Naast mijn werk aan de balie zorg ik bijvoorbeeld ook voor de lunch voor mijn collega’s en eventuele klanten. Elke dag leer ik weer bij! Inkomen is voor mij persoonlijk: voorzien in mijn behoeften zodat ik kan zorgen voor mijn kinderen en mezelf.

 

ANJA IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 37

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: 16

Zoveel jaar in het vak: 0

Zoveel diploma’s: 5

Vijf ‘lijfcijfers’: 2, 18, 22, 27, 29

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Voor mij betekent helder duidelijke taal die voor iedereen goed te begrijpen is. Ik weet graag waar ik mee bezig ben. Bij APS zorg ik voor de plus door de klanten het gevoel te geven dat ze geen nummer zijn, maar een persoon. Ik ben vriendelijk en behulpzaam. Mijn pensioen is geregeld via APS. Wanneer ik met pensioen ga, wil ik verder gaan met van het leven genieten. 

“... en vroeger wilde ik juffrouw worden”

Eigenlijk lijkt het me ook leuk om gewoon te blijven werken, want stilzitten kan ik niet. Grote plannen voor de toekomst heb ik niet, want ik heb nu al een heerlijk leven!

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"One life… live good!"

 

Anja de Reuver
administratief medewerker
(0418) 65 41 41

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN