Optimistisch, Afspraak is afspraak, Doorzetter

 

Vroeger gingen mijn interesses al uit naar alles wat met cijfers te maken had. En onder het motto ‘al doende leert men’, ben ik na een stage bij een assurantiekantoor, aan de slag gegaan als secretaresse. Daar heb ik verschillende diploma’s behaald en ben ik vervolgens doorgegroeid naar een buitendienstfunctie. Studeren doe ik nog steeds en inmiddels ben ik werkzaam bij APS waar ik mijn voorliefde voor cijfers kan combineren met de uitdagingen die het pensioenvak te bieden heeft.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Pensioen vinden de meeste mensen lastig, hoe werkt dat nu? Pensioen is niet meer of minder dan een zak geld dat je opbouwt en waar je, op je pensioendatum, elke maand een uitkering van ontvangt om van te leven (lees: leuke dingen ondernemen). Daarnaast zorgt pensioen ervoor dat je partner bij bijvoorbeeld overlijden een uitkering ontvangt.

 

BONNIE IN CIJFERS

Leeftijd: 36

Schoenmaat: 41

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: 40 als het aan het kabinet ligt

Zoveel jaar in het vak: 17

Zoveel diploma’s: 10

Vijf ‘lijfcijfers’:

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is duidelijkheid bieden en uitleg geven over de financiële situatie samen met de fiscale wetgeving van een persoon of bedrijf. Keuzes op pensioenvlak hebben impact op de werkgever, de persoon en zijn gezin. Ik ben graag jouw financiële privéchauffeur, zodat je een vaste sparringpartner hebt. Helderheid is precies hetgeen waar wij bij APS in uitblinken. Wij moeten ons werk goed doen, maar pas als jij het begrijpt hebben wij ons doel bereikt. Dat is voor mij de basis voor vertrouwen.

“... en vroeger wilde ik iets met cijfers”

Mijn eigen pensioen heb ik uiteraard goed geregeld. Het op orde houden van onze privé financiën is echt mijn ding. Na mijn pensioen zou ik het liefst nog vaker op wintersport gaan, als ik daar dan nog fit genoeg voor ben natuurlijk. Maar hele zomers vertoeven op een camping in Europa lijkt me ook heerlijk.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Geniet van het leven en wacht niet”

 

Bonnie Meessen
teamleider
(0418) 65 41 41

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN