Regelend, Rekenend en Ruimdenkend

 

Als kind wilde ik boswachter worden. Ik heb Tropische Bosbouw gestudeerd, maar daar vond ik alleen vrijwilligerswerk mee. Ik heb verschillende functies gehad, maar het levensvak bleef toch trekken. Uiteindelijk ben ik bij APS terechtgekomen.
 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is integriteit: ik vind het belangrijk om op een eerlijke, degelijke, onafhankelijke wijze advies te geven. Het begrip integriteit vat dat mooi samen. APS biedt mij veel kansen om me verder te ontwikkelen op het vakgebied pensioen. Ik vind pensioenadviseur een interessant vak omdat je naast rekenwerk te maken krijgt met fiscale en juridische aspecten in combinatie met contact met klanten en collega’s. Dit vind ik één van de belangrijkste aspecten van werk. Inkomen heb je nodig om jezelf en je familie te onderhouden. Het geeft je de vrijheid om dingen te ondernemen en waar nodig en mogelijk anderen te helpen.

 

ROY IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 43

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: 24

Zoveel jaar in het vak: 20

Zoveel diploma’s: geen idee

Vijf ‘lijfcijfers’: 1.80, -4, 54, 1991, 3

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is zonder het gebruik van vakjargon zaken uitleggen, zodat ze begrijpelijk worden voor mensen die niet dagelijks met pensioen bezig zijn. Ook is eerlijkheid hier belangrijk: je moet geen dingen beloven die je niet kunt waarmaken. Het gaat niet om een waterdicht verhaal, maar om het zodanig overbrengen van informatie dat onze klanten en hun medewerkers weloverwogen beslissingen kunnen nemen en begrijpen welke impact dit heeft. Dat is de plus van APS, en zelf draag ik hieraan bij door mijn rapportages zoveel mogelijk in begrijpelijk Nederlands te schrijven. Na mijn pensioen ga ik veel tuinieren, vissen en overwinteren in Honduras, waar mijn vrouw vandaan komt.

“... en vroeger wilde ik boswachter worden”

Wij hebben uiteraard een goed pensioen bij APS, dus ik maak me geen zorgen. Natuurlijk zal ik blijven zorgen dat mijn kennis over pensioenzaken up-to-date blijft en zo nodig wordt uitgebreid.

 

MIJN LIJFSPREUk

 

"Eén gek kan meer vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden"

 

 

Roy Geuke
adviseur collectief
(0418) 65 41 41

Bij mijn afwezigheid:

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN