Meedenkend, Meegaand en Meewerkend

 

Vroeger wilde ik verpleegster worden, omdat het me leuk leek om iets voor andere mensen te betekenen. Tijdens mijn opleiding heb ik echter gekozen voor de richting ‘bank- en verzekeringswezen’. Hierna wilde ik graag een baan bij een financiële dienstverlener.
 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrippen zijn franchise, pensioengevend jaarsalaris en berekeningen. Dat zijn woorden waarmee wij veel te maken hebben. APS besteedt veel aandacht aan het opleiden van haar mensen. Ik wil ook graag nog meer leren over het pensioenvak. Het is zeker niet iets dat snel saai wordt. Tijdens een werkdag verricht ik zoveel mogelijk werk en help ik zoveel mogelijk klanten. Inkomen betekent voor mij dingen kunnen doen die ik graag wil doen.

 

MIRANDA IN CIJFERS

Leeftijd: 30

Schoenmaat: 41

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: veel!

Zoveel jaar in het vak: 11

Zoveel diploma’s: 8

Vijf ‘lijfcijfers’: 18, 1988, 26, 17, 3

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder betekent voor mij duidelijk en transparant. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat voor de werkgever en de werknemer alles duidelijk wordt rondom de pensioenvoorziening. Door te bieden wat er van mij verwacht wordt, namelijk erop toezien dat alles goed wordt geregeld voor de klant, zorg ik voor de plus.

“... en vroeger wilde ik verpleegster worden”

Aan mijn pensioen wordt natuurlijk al gewerkt: bij APS kun je beginnen met het opbouwen van je pensioen vanaf je 18e. Wat ik ga doen als mijn pensioen aanbreekt, dat weet ik nog niet. Dat duurt nog zo lang… In de toekomst hoop ik mezelf te ontwikkelen in het pensioenvak en relatiebeheerder te worden.

 

MIJN LIJFSPREUK 

Als ik een doel heb, zal ik dat doel bereiken. Ik geef niet snel op.

 

“Geef niet op!”

 

Miranda van Rooyen
administratief medewerker
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In wetgeving en jurisprudentie