Menselijk, Motiverend en Meedenkend

 

Ik wilde vroeger lerares op de basisschool worden. Toch heb ik voor de MEAO gekozen, met als richting banken en verzekeringen. Tijdens mijn carrière werd ik steeds enthousiaster over het pensioenvak, waarvoor ik toen nog een opleiding heb gevolgd.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is partnerpensioen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat op het moment van overlijden alles goed is geregeld voor de nabestaanden. Doordat pensioenen constant in beweging zijn, blijft mijn werk uitdagend en afwisselend. Ik zoek graag met collega’s naar de beste oplossingen voor moeilijke vraagstukken. Inkomen is belangrijk voor het levensonderhoud. Inkomen heb je nu nodig, maar ook zeker als je met pensioen gaat. Natuurlijk is het ook belangrijk dat er inkomen is in het geval van arbeidsongeschiktheid en overlijden.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder voor nu en later betekent voor mij duidelijkheid en inzicht in inkomen, nu maar ook op pensioendatum. Hoe hoog is het inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid? Wat ontvangen de nabestaanden bij overlijden? Wij als APS kunnen de werkgever en de werknemer hierin duidelijkheid en inzicht geven. Ik zorg voor de plus door de klant proactief te informeren, vragen snel te beantwoorden, klanten vriendelijk te woord te staan en te luisteren naar wat de klant wil.

“... en vroeger wilde ik lerares worden”

Mijn pensioen is goed geregeld bij APS. Ik weet nog niet wat ik ga doen als mijn pensioen aanbreekt. Dat duurt nog zo lang. In ieder geval hoop ik daar samen met mijn gezin van te genieten.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes"

 

Mariska Spierings
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR