Lachend, Leergierig en Loyaal 

 

Vroeger wilde ik verzekeringsadviseur worden. Omdat mijn ouders allebei werkzaam zijn in de branche, is me dat met de paplepel ingegoten. Als bedrijf dat in pensioenen is gespecialiseerd, was APS voor mij een bewuste keuze.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Pensioen is voor mij verzorging van de oude dag en bij overlijden. Dat spreekt mij erg aan, want ik ben een zorgzaam type. Daarom vind ik in mijn werk klantgerichtheid belangrijk. Als mijn klanten tevreden zijn, ben ik ook tevreden. Ik houd ook van afwisseling en het gevoel een klus te klaren. Ik ben graag met mensen bezig en kan goed sturing en richting geven. Dat er binnen APS weinig hiërarchie is, bevalt me ook zeer goed. Inkomen betekent voor mij een aanvulling op mijn kwaliteit van leven en kunnen zorgen voor mijn naasten.

 

 

LIESBETH IN CIJFERS

Leeftijd: 47

Schoenmaat: 40

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: 22

Zoveel jaar in het vak: 23

Zoveel diploma’s: 10

Vijf ‘lijfcijfers’: 8, 2003, 2006, 28, 5

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Inzicht en duidelijkheid in wat je te wachten staat met mogelijk nog een kleine twist. Het is belangrijk dat mensen weten waar we het over hebben. Daarom is het nodig om taal aan te passen aan de ontvanger. Zo zorgen we ervoor dat die niet met vragen blijft zitten. De plus van APS is voor mij de drive die de mensen in ons team hebben, waarbij klanten centraal staan en oplossingen, zo nodig, ook buiten de kaders kunnen worden gevonden.

“... en vroeger wilde ik verzekeringsadviseur worden”

Mijn pensioen is goed geregeld, deels via APS en deels door onszelf. Als mijn pensioen aanbreekt, hoop ik veel tijd door te kunnen brengen met mijn (toekomstige) kleinkinderen en veel te lezen. In de toekomst wil ik graag nog wat afvallen, mijn kinderen gelukkig en gezond zien opgroeien en vooral plezier in mijn werk houden.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"Mooi werk, mooi leven"

 

Liesbeth Hufen
consultant
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In wetgeving en jurisprudentie