Leergierig, Loyaal en Luxe

 

Vroeger wilde ik iets doen met cijfers. Wiskunde was mijn favoriete vak. Tijdens een vorige baan als HR-adviseur deed ik graag de pensioenadministratie. Toen ik ging verhuizen, besloot ik op zoek te gaan naar een baan waarbij pensioenzaken de hoofdmoot van mijn werk zouden vormen. Die baan vond ik bij APS.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is nabestaandenoverbruggingspensioen, omdat het zo’n lang woord is voor het ANW-hiaatpensioen. Ik ben blij dat ik mijn passie voor pensioenzaken, die ik al langer had, nu kwijt kan in een baan waarbij ik me de hele dag met pensioen kan bezighouden. Voor mij betekent werk een plek waar ik met fijne collega’s kan werken. Ook zorg ik graag dat mijn klanten tevreden zijn. Inkomen betekent voor mij een noodzakelijk iets.

 

LARA IN CIJFERS

Leeftijd: 43

Schoenmaat: 39

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: wie zal het zeggen?

Zoveel jaar in het vak: 10

Zoveel diploma’s: er telt er maar 1: mijn WFT Pensioen diploma

Vijf ‘lijfcijfers’: 21, 2005, 2007, 2010, 1974

 

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder betekent transparant, duidelijk. Het is van belang dat wij bij een ingewikkeld onderwerp als pensioen helder communiceren. Vooraf moet duidelijk zijn wat de klant kan verwachten. Ook met werknemers moet helder gecommuniceerd worden. De plus bij APS is de wil om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Wanneer mijn pensioen aanbreekt, doe ik het liefst dingen die mij dan plezierig lijken en die ik nu steeds uitstel.

“... en vroeger wilde ik iets met cijfers doen”

Ik probeer geregeld te checken of het met mijn pensioen de goede kant uitgaat, zodat ik de juiste financiële keuzes kan maken. Als ik met pensioen ben, wil ik vooral genieten van het leven. Ik weet niet wat ik in de toekomst nog zou willen bereiken. Ik leef met de dag!

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"Er zijn geen domme vragen, alleen domme antwoorden"

 

Lara de Kruijf
relatiebeheerder
(0418) 65 41 41

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het algemeen