Eerlijk, Enthousiast en Efficiënt

 

Vroeger wilde ik bankier worden. Ik heb dat ook jarenlang met heel veel gevoel gedaan. Geld heeft mij altijd gefascineerd. Niet zozeer het verkrijgen van zoveel mogelijk kapitaal, maar de effecten van geld op de emoties van mensen.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is TEP. Rijmt op het Engelse ‘step’: je berekent de TEP als je een nieuwe STEP in je leven maakt. Het was een bewuste keuze om de overstap van de bancaire wereld naar de pensioenadvisering te maken. Vanuit deze functie kan ik echt iets bijdragen aan de toekomst van deze wereld. APS Pensioenteam is een baanbrekend, vernieuwend en enthousiast bedrijf. Eerlijk omgaan met alle mensen om je heen zie ik als de belangrijkste basis in het leven.

 

ERIK IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 44

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: statistisch gezien, bijna op de helft

Zoveel jaar in het vak: 10

Zoveel diploma’s: vertaald in levenswijsheid?

Vijf ‘lijfcijfers’: 19-01, 1976, 185, 2, 7

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder voor nu en later betekent voor mij een compleet inzicht in het heden en de gevolgen in de toekomst. Helder is ook in een open gesprek aan relaties inzicht geven over mogelijkheden en oplossingen. Dat vraagt om maatwerk en out of the box denken. De beste oplossingen komen voort uit samenwerkende creatieve specialisten. Ik wil pensioen en inkomen “leuk” maken voor mensen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan reizen, lezen en koken en met mijn jonge gezin op pad gaan. 

“... en vroeger wilde ik bankier worden”

Natuurlijk is mijn eigen pensioen goed geregeld. Elk jaar komt er een stukje bij! In de toekomst wil ik zakelijk gezien succesvol blijven. Privé wil ik, het klinkt enigszins cliché, een leven van liefde, gezondheid en veel wijsheid voor mijn gezin.

 

MIJN LIJFSPREUK

Ik heb er twee: "Verander de wereld, denk anders: wees jezelf!" en

 

"Keep it simple!"

 

Erik van Ramshorst
consultant
(0418) 65 41 41

Bij mijn afwezigheid:

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN