2021

 

Helder+ betekent voor ons dat wij helder communiceren over onze vergoedingen. Wij berekenen een vergoeding die past bij de aard van de werkzaamheden en de tijd die wij ermee bezig zijn. Met onze verschillende advies- en beheermodules kun jij zelf bepalen welke dienstverlening bij jou past.

 

Alle genoemde tarieven gelden voor het jaar 2021 en worden jaarlijks aangepast aan prijs en/of loonontwikkeling. Alle tarieven gelden in euro’s.

 

Adviesvergoeding

Voor advieswerkzaamheden werken wij met een vergoeding op uurbasis waarbij wij streven naar optimale transparantie. Wij communiceren vooraf een indicatie van het aantal uren en brengen alleen de uren in rekening die ook daadwerkelijk door ons gemaakt zijn. Mochten we de vooraf gecommuniceerde indicatie dreigen te overschrijden dan nemen we altijd eerst even contact met jou op.

 

Ons regulier uurtarief is €140,-. Daarnaast brengen wij reiskosten in rekening. De reiskosten bedragen €125,- per uur.

 

Beheervergoeding

Wij beheren jouw pensioenregeling. Hiervoor werken wij met beheermodules die afgenomen kunnen worden in de vorm van abonnementen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over deze tarieven.

 

In het vak
Pensioenleeftijd 68
Pensioenleeftijd 68

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN